Handelsbetingelser

Handelsbetingelser

Nedenstående salgs- og leveringsbetingelser gælder for alle leverancer fra EriksenFit. Betingelserne gælder i det tilfælde, hvor der ikke er indgået andre skriftlige aftaler mellem dig som køber og EriksenFit.

Betaling

Hos EriksenFit kan du betale med:

  • MobilePay - nummer fremgår ved bestilling
  • Kontant ved afhentning
  • Bankoverførsel - kontonummer fremgår ved bestilling

Vi tager ikke gebyr ved betaling og der kan aldrig trækkes et større beløb end det, du har godkendt ved købet.

Levering

Levering af varer fra EriksenFit anses for sket, når du som forbrugeren har fået varen udleveret. Risikoen og ansvaret for varer købt hos EriksenFit overgår først til dig som forbruger på leveringstidspunktet.
Fragten afhænger af leveringsmetode.

Levering til Danmark

Pakken sendes samme dag, hvis der bestilles inden kl. 16.00 på hverdage.  
Pakken sendes med PostNord, og leveringstiden er typisk 1-3 hverdage.

Er pakken bestilt til afhentning, kontaktes du af EriksenFit, hvorefter i aftaler afhentningstidspunkt.

Fortrydelse af købet

Fortrydelsesretten bortfalder ved køb af programmer, da disse sendes elektronisk.

Elastikker kan returneres, hvis emballagen ikke er brudt, og/eller der ikke ses skader eller forringelse af produktet.  

Bemærk, at du ikke får fragtomkostningerne retur, hvis du fortryder en del af dit køb.

Returnering

Du skal sende din ordre retur til os uden unødig forsinkelse og senest 14 dage efter, du har meddelt os, at du ønsker at fortryde dit køb. Du skal afholde de direkte udgifter i forbindelse med tilbagelevering af varen ved fortrydelse af køb. Ved returnering er du ansvarlig for, at varen er pakket forsvarligt ind. Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering.

Tilbagebetaling af købsbeløbet

Hvis du fortryder dit køb, får du dine penge tilbage. Hvis varen er værdiforringet, fratrækker vi det beløb, du hæfter for.

Vi refunderer alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (det gælder dog ikke ekstra leveringsomkostninger i de tilfælde, hvor du har valgt en anden leveringsform, end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), senest 14 dage fra den dag, hvor vi har modtaget din besked om, at du vil fortryde aftalen.

Vi gennemfører en sådan tilbagebetaling med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet.

Vi kan tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varen retur, med mindre du inden da har fremlagt dokumentation for at have returneret den.

Hvis du fortryder købet af en vare, skal dette aftales med EriksenFit, som kontaktes enten via mail Lasse@eriksenfit.dk eller via kontakformularen her på www.eriksenfit.dk

Hvad skal jeg sende med tilbage?

Du skal vedlægge en kopi af ordrebekræftelsen, sammen med produktet som skal returneres. 

Klageadgang

Hvis du som forbruger vil klage over dit køb, skal du kontakte EriksenFit på lasse@eriksenfit.dk eller via kontaktformularen på www.eriksenfit.dk. 

Handelsbetingelserne er senest opdateret d. 1. oktober 2019